Reparația cazanelor

S-a defectat cazanul? Faceți clic pe numărul de telefon pentru a ne suna acum!
Telefon: 069316218

REPARAȚIA ȘI DESERVIREA CAZANELOR

Reparația și profilaxia cazanelor pe gaz de orice tip și marcă. Garanția lucrărilor executate!
Sunați la 069316218 sau lăsați o solicitare pe site și noi singuri revenim cu un apel!
 • Plecare de urgență
  Cazanul defectat necesită, de obicei, reparații urgente, de aceea ajungem la chemare la 30 de minute după apel.
 • Profesionalism
  Meșterii noștri sunt pe piață peste 20 de ani și sunt printre primii din Moldova, care au început activitatea de reparație și deservire a cazanelor pe gaz.
 • Reparația cazanelor de orice marcă
  Experiența vastă ne ajută să reparăm rapid și calitativ cazane pe gaz de orice marcă și tip, prezente pe piața Moldovei.

Serviciile noastre

Plecări în teritoriu în orice localiate din Moldova! Prețul serviciului solicitat îl puteți afla la numărul de telefon 069316218
Cu ce producători de cazane lucrăm
Cazane pe gaz
Warmhaus, Arca, Ariston, Motan, Termet, Thermona, Vaillant, Baxi, Viessmann, Rielo, Immergas, Beretta, Saunier Duval, Ferolli, Welfors, Westen, Herman, Baxi, Biasi, Buderus, Junkers (Bosch), Mora și alte.

Ce trebuie să faceți atunci când cazanul este defectat?

Nu intrați în panică, nu încercați să reparați de sine stătător cazanul și apelați la un meșter
Deservirea și repararea cazanului pe gaz este un serviciu care poate fi efectuat numai de către profesioniștii licențiați! Oferim locuitorilor Chișinăului servicii de reparație a cazanelor pe gaz, de întreținere a cazanelor pe gaz, de deservire tehnică și profilaxie sezonieră a cazanului pe gaz la cel mai înalt nivel. Oferim garanție pentru munca noastră, oferim doar piese noi originale de la producător. Executarea rapidă și calitativă a lucrărilor sunt principalele noastre avantaje.

Vom găsi o soluție pentru cazane de la orice producător!

Centrul nostru de service autorizat deține o gamă largă de piese de schimb pentru cazane pe gaz, precum și componente pentru sisteme de încălzire, alimentare cu apă și gazificare. În lipsa detaliilor necesare, specialiștii noștri în cazane pe gaz vor comanda rapid piese necesare pentru cazanele pe gaz din Moldova sau din străinătate și le vor înlocui rapid. Majoritatea cererilor de reparație a cazanelor se efectuează în termen de 48 de ore de la apelul clientului.

Instalațiile pe gaz, care nu sunt montate în conformitate cu documentația de proiectare, precum și cu încălcarea tehnicii de securitate nu deservim. După deservirea noastră echipamentul dvs. va funcționa fără probleme și în condiții de siguranță. Specialiștii repară la fel de profesionist cazanele pe gaz montate pe perete și cazane electrice. În lista serviciilor noastre este inclusă reparație și vinzarea turbinei cazanului pe gaz, ventilatorului cazanului, spălarea cazanului pe gaz la cele mai accesibile prețuri. Încheiem un contract de deservire a cazanului în Chișinău, precum și în toată Moldova. Pentru toate produsele noastre se eliberează un certificat de conformitate.

Lucrăm în toată Moldova!

Specialiștii centrului de service al nostru efectuează reparații atît în Chișinău, cît și la Bălți, Ungheni și pe întregul teritoriu al Moldovei. Cu siguranță Vă puteți baza pe noi pentru efectuarea reparațiilor de orice complexitate. Costul pieselor de schimb pentru cazanele pe gaz comandate de la noi corespunde prețurilor de piață. Nu vă promitem că reparația coloanei de gaz sau a cazanuli va fi una ieftină , dar vă garantăm cu siguranță că vom face tot posibilul pentru a remedia defecțiunea. Suma exactă a costului pentru reparația cazanului și a pieselor de schimb pentru difuzoarele de gaz o vom determina doar după diagnosticarea efectuată de meșterii noștri.

Oferim o garanție pentru serviciile noastre

Angajații centrului nostru sunt cointeresați să execute lucrările calitativ. Centrul nostru oferă locuitorilor Chișinăului o garanție pentru toate tipurile de lucrări de reparație. Meșterul va elibera un talon de garanție specific fiecărui caz . Încheiem un contract de deservirea tehnica cazanului, precum și emitem actul de testare la efectuarea diagnosticului cazanului cu gaz.

Puteți depune osolicitare pentru reparații pe site-ul nostru în regim non-stop, dar și să ne sunați la numărul de telefon indicat pe site-ul în timpul orelor de lucru! Suntem gata să vă oferim o consultare preliminară la telefon acum. Vom fi bucuroși să vă ajutăm!

Documentație

Specialiștii noștri calificați pot oferi un sfat practic cu privire la obținerea documentelor necesare pentru instalarea sistemului de încălzirire autonomă, modificarea documentației de proiectare, precum și a proiectului de gazificare.


 • Vă preîntâmpinăm că repararea de sine stătătoare a cazanului pe gaz poate fi periculoasă!
Recenziile clienţilor
 • Позвонил Андрею, предыдущие ребята отказались приезжать в Хынчешты, он без раздумий согласился и приехал! Все быстро и профессионально сделали! Все объяснили и рассказали, как должно правильно работать!! Очень советую!!
 • В компании плохо работали котлы. Нам повезло, что поисковая система в Интернете выдала именно этого мастера. Обратились, специалист определил проблему, в кратчайшие сроки были подобраны и заменены запчасти. Никаких долгих ожиданий, дополнительных затрат и заоблачных цен. Все отлично! Благодарим за оперативную помощь в решении проблемы с котлами. Рекомендуем!
 • И вот наконец то повезло - появился Андрей. Нет слов. Правильно написано выше - профессионально! Ответственно, на совесть. диагноз поставлен сразу, устранение неполадок выполнено оперативно. спасибо Андрей!! Всем рекомендую именно эту команду во главе с Андреем.

Informații utile

Principalele aspecte despre cazane pe gaz ca să Vă fie mai ușor să le operați
Cum să verificați de sine stătător cazanul pe gaz?

Vă vom povesti cum să evitați un apel nejustificat la specialist și să verificați de sine stătător funcționarea cazanului
Cum de a prelungi durata de viață a cazanului pe gaz?

Sfaturi simple dar practice despre îngrijirea cazanului pe gaz pentru o utilizare de durată

Instrucțiuni pentru exploatarea corectă a cazanului

Instrucțiuni scurte, pas cu pas, pentru operarea corectă și sigură a unui cazan pe gaz
Cum să verificați de sine
stătător cazanul pe gaz?
Vremea poate răci foarte brusc. Nimeni nu dorește să rămână fără încălzire și apă caldă nici măcar pentru o zi. Verificați cazanul pe gaz periodic și fiți pregătit pentru sezonul de încălzire cât mai devreme posibil.

Reguli și metode de bază pentru verificarea cazanelor pe gaz

Dacă un cazan tradițional pe gaz este instalat în locuința dvs., atunci verificarea funcționării acestuia nu va necesita mult timp și efort. Dacă în locuința dvs. este instalat un model cu dublu circuit, atunci va trebui să verificați și conducta de apă caldă.

 • Verificați vizual integritatea sistemelor. Dacă nu sunt semne de scurgeri de sub cazan, cazanul nu scoate sunete străine, nu scade presiunea în timpul funcționării cazanului, apare o eroare pe panoul electronic al cazanului, sau cazanul se oprește singur. Toate acestea pot indica la existența unei defecți a cazanului pe gaz.
 • Porniți sistemul și verificați caloriferele și conductele. Verificați la atingere caloriferele atunci când se încălzesc, dacă se încălzesc în mod uniform, dacă se observă locuri mai reci, sau țevile arată semne de scurgeri la încheieturi.

Cum de a prelungi durata de viață a cazanului pe gaz?

 • Efectuați întreținerea anuală. Profilaxia cazanului pe gaz odată pe an va preveni în ulterior o eventuală defecțiune în cel mai neașteptat moment al sezonului de încălzire, precum și reparații costisitoare, înlocuirea pieselor scumpe sau înlocuirea completă a cazanului pe gaz.
 • Utilizarea senzorului de cameră și a temperaturii în exterior. Senzorii de temperatură din exterior și de cameră sunt un accesoriu necesar și subestimat în sistemul de încălzire. Utilizarea lor duce la funcționarea cazanului cât mai echilibrată și ajută la economisirea cantității de gaz de până la 35%. Instalarea senzorului va fi răscumpărată deja în primul an de funcționare. Senzorul de temperatură din exterior setează temperatura în sistemul de încălzire, iar senzorul de temperatură a camerei pornește și oprește cazanul, dar nu intervine în reglarea temperaturii în sistemul de încălzire în sine. Aceste sisteme pot funcționa independent, dar este mai eficient să fie folosite împreună. Acest sistem nu poate fi instalat la toate modele de cazane.

Instrucțiuni pentru exploatarea corectă a cazanului
 • Este interzisă deschiderea instalației cazanului pe gaz, afectarea integrității și etanșeității carcasei. Nerespectarea acestei reguli poate duce la arsuri sau electrocutare.
 • Tratați cu atenție cablul de alimentare cu energie electrică al cazanului. Este interzisă îndoirea, încălzirea, tăierea, expunerea la alte efecte externe negative.
 • Este interzisă demontarea de sine stătătoare a cazanului. Aceasta poate fi efectuată exclusiv de un specialist licențiat în instalarea echipamentelor pe gaz.
 • Este interzis să puneți deasupra pe instalația pe gaz obiecte sau să urcați pe ea, aceasta poate duce la deformarea sistemului de fixare și la defectarea cazanului.
 • Curățarea cazanului poate fi efectuată numai după deconectarea de la rețeaua electrică pentru a evita electrocutarea.
 • Este interzisă utilizarea solvenților și a altor agenți agresivi pentru curățarea cazanului.
 • Este interzisă exploatarea cazanului la limita capacităților acestuia sau cu încălcarea instrucțiunilor de exploatare.
 • Este interzisă depozitarea materialelor și a lichidelor inflamabile în apropierea cazanului pe gaz.
 • Este necesar să apelați urgent un specialist în repararea cazanului pe gaz atunci când apare un miros străin de fum, gaze, ars. În acest caz închideți imediat robinetul de gaz, deconectați cazanul de la alimentarea cu energie electrică și aerisiți camera.

Dispunem de toate documente necesare

Noi respectăm cerințele legii, de aceea deținem toate documentele prevăzute de lege
  Contactele noastre
  Telefon:: 069316218
  E-mail: gazmastermd@gmail.com
  Adresa: Moldova, Chisinau, str. Nadejda Russo 2/5
  PROTERM GRUP SRL
  Regim de lucru: zilnic de la 8-00 pînă la 21-00